Levering en voorwaarden

Betaling via I-DEAL:

Door gebruik te maken van I-DEAL is de betaling direct geregeld. Via deze betaalmethode zal verzending zo spoedig mogelijk worden verwerkt en heeft u bestelling het snelst in huis.

 

Vooraf overmaken:

Bij vooraf overboeken dient het totaalbedrag te worden overgemaakt volgens beschrijving van de per e-mail ontvangen orderbevestiging. Nadat betaling is ontvangen zal verzending worden verwerkt. Indien betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen komt de bestelling te vervallen.

 

Bezorging:

Keezen.nl laat bestellingen bezorgen door TNT post. Bij bezorging zijn de voorwaarden van TNT post van toepassing. Voor product verzend- en afhandelingskosten wordt €5,25 gerekend. Na ontvangst van betaling zal bestelling normaal gesproken binnen 2 a 3 werkdagen worden afgeleverd.

 

Retourneren:

Keezen.nl artikelen zijn vervaardigd van onder andere hout en kunststof. Hierdoor is het mogelijk dat producten licht afwijken van de getoonde foto’s. Mocht u iets hebben besteld, dat na aflevering onverhoopt toch niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het product binnen 7 dagen terugsturen. U krijgt dan het aankoopbedrag van het artikel terug. Retourzendingen dienen binnen 5 dagen na aflevering via e-mail aan Keezen.nl onder vermelding van ordernummer te worden gemeld. Zodra de bestelling retour is ontvangen, wordt het bedrag van het artikel binnen 7 dagen teruggestort. De bij aankoop betaalde verzendkosten worden niet teruggestort.